Rezultatele testelor fiecărui lot efectuate de laboratoarele EUROFINS și BDS pot fi văzute aici: www.rositarealfoods.com Rosita ia testele foarte precis și folosește un număr de institute europene de vârf pentru a-și testa produsele (în Europa are o politică foarte strictă în acest sens), inclusiv Institutul de acvacultură, o instituție de cercetare în domeniul acvaculturii, recunoscută la nivel internațional, cu sediul în cadrul Universității din Stirling, Scoția, precum și o serie de laboratoare și instituții norvegiene independente cu experiență imersa în materii prime marine și produse. Uleiurile de pește Rosita sunt testate pentru a detecta poluanții organici persistenți, inclusiv pesticide (cum este DTT), substanțe chimice industriale (cum ar fi bifenilii policlorurați (PCB) și subprodusele obținute neintenționat din procesele de producție (cum ar fi dioxinele și furanii). Uleiurile sunt, de asemenea, testate pentru metale grele și contaminarea microbiologică. Rezultatele testelor sunt conforme cu cerințele și reglementările stricte ale Comisiei Europene și ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) privind poluanții de mediu. Fiordurile adânci din nordul Norvegiei sunt unele dintre cele mai curate și mai nepoluate ape oceanice din lume.Uleiurile Rosița sunt, de asemenea, analizate de universități și cercetători legați de guvern, dintre care unii sunt implicați în monitorizarea calității uleiurilor de pește în general. În plus, uleiurile companiei sunt utilizate în prezent în cercetare la universități europene de top.